Kuvat & hinnat

Sehän se toki kiinnostaa, että mitä täällä kuvataan ja mitä lysti kustantaa.

Poika vinkkaa lippis päässään
Tyttö ja poika halaavat taas metsässä

Potretit

Potrettikuvia voidaan kuvata joko Savimäen navettastudiossa tai oikeastaan missä vain, niin sisällä kuin pihallakin. Näihin kuviin voi valmistautua laittamalla tukan ojennukseen, mutta pakollista se ei ole. Yksinkertainen on kaunista, ja niinpä toivoisinkin että tulisit paikalle omana itsenäsi ja antaisit minun ikuistaa juuri sen ihanan tyypin joka olet. Tarvittaessa kuvissa voidaan käyttää rekvisiittaa, niiden kanssa vain mielikuvitus on rajana.

Klikkaa ihmeessä galleria auki ja käy kurkkaamassa millaisia potretteja tähän mennessä on syntynyt! Kuvataanko teitä seuraavaksi?

Dokumentaarinen kuvaus

Dokumentaarisessa kuvauksessa ei tarvitse pönöttää, laittaa tukkaa tai siivota. Te vain elätte elämäänne ja minä hengailen mukana kamera kaulassa. Ei poseerauksia, ei tavaroiden asettelua, ei ylimääräisiä valaisulaitteita –  niin ihanan helppoa! Kiitokseksi jakamastanne ajasta saatte ison kasan kuvia aidoista hetkistä, täydellisiä muistoja siitä millaista juuri teidän elämänne on just nyt. 

Mikään ei ole parempaa kuin tosielämä, klikkaa vaikka galleria auki ja käy katsomassa! Ja muista kutsua mut kylään myös teille!

Potretit 

125€

Potrettikuvauksissa kuvausaika sovitaan aina tapauskohtaisesti etukäteen. Yleensä kuvataan noin 30-60min, mutta etenkin lasten kanssa aikaa kannattaa varata reilusti, jotta ennen varsinaisia kuvauksia ehditään hieman tutustua toisiimme ja kuvausten keskellä voi tarvittaessa pitää taukoja.

Potretteihin voi pukea päälleen ihan mitä itse haluaa ja missä tuntee olonsa hyväksi.

Mielestäni hienot valokuvat ansaitsevat tulla nähdyksi, ja siksi 

hinta sisältää aina ihan kaikki kuvauksissa onnistuneet otokset sähköisinä tiedostoina.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Dokumentaarinen kuvaus

80€ /h tai kysy tarjousta

Dokumentaarisessa kuvauksessa kuvata voidaan muutama tunti tai vaikka koko päivä ja tavallisen arjen lisäksi voidaan dokumentoida esimerkiksi synttärijuhlat tai joku muu tärkeä päivä.

Dokumentaarisessa kuvauksessa pidän erityisen tärkeänä sitä, että kerrankin koko perheen on mahdollista olla kuvissa mukana, eikä kukaan unohdu pelkästään kameran taakse. Näistä kuvista tulee niitä lasten tärkeimpiä muistoja!

Kuvauksen hinta sisältää kaikki onnistuneet kuvat  sähköisinä tiedostoina.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro millaiset kuvaukset olisi mielessä, suunnitellaan teille yhdessä paras mahdollinen paketti!

Minikuvaus 

50€

Järjestän etukäteen ilmoitettuina ajankohtina minikuvauspäiviä, jolloin kuvaan useamman lapsen/perheen/potretin samana päivänä, etukäteen rakennetussa ympäristössä.

Minikuvauksissa kuvausaika on noin 15 minuuttia.

Hinta sisältää kaksi parasta otosta sähköisinä tiedostoina.

Seuraa ilmoitteluani  minikuvauspäivistä Facebookissa ja Instagramissa!

Muut kuvaukset

Mielessä jotain muuta kuin potretteja tai dokumentaarista kuvaa? 

Heitä ideasi ilmoille ja kysy tarjousta, niin katsotaan millaiseen sopimukseen päästään!

Kaikki hinnat voimassa toistaiseksi, oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään.