Potretit

Vauva, valmistuja, vaari, kaikki ovat tervetulleita kamerani eteen! Uskon valokuvaamisessa määrän sijasta laatuun sekä siihen, että upeat kuvat ansaitsevat tulla nähdyksi kovalevyille hautautumisen sijaan, siksi kuvauspakettini onkin rakennettu kauniiden ja laadukkaiden metallitaulujen ympärille. Esimerkkitaulut näet joko kuvauksissa tai tavatessamme uudestaan kuvauksien jälkeen kuvien katselua varten. Olet tottakai tervetullut ihastelemaan tauluja jo ennen kuvauksien varaamistakin, jotta tiedät mitä olet ostamassa. Voit valita haluamasi paketin joko etukäteen tai viimeistään katsellessamme valmiita kuvia.
 • Potretti 1 

  230€

  Sisältää yhden ripustusvalmiin 20x30cm metallitaulun sekä 1 kpl digitaalisia kuvatiedostoja vapailla tulostusoikeuksilla.

   

  Potretti 2

  280€

  Sisältää yhden ripustusvalmiin 30x45cm metallitaulun sekä 3 kpl digitaalisia kuvatiedostoja vapailla tulostusoikeuksilla.

   

  Potretti 3

  350€

  Sisältää yhden ripustusvalmiin 40x60cm metallitaulun sekä 3 kpl digitaalisia kuvatiedostoja vapailla tulostusoikeuksilla.

   

  Potretti 4

  490€

  Sisältää yhden ripustusvalmiin 60x90 cm metallitaulun sekä 5 kpl digitaalisia kuvatiedostoja vapailla tulostusoikeuksilla.

   

   

   

   

 • Hinnat sisältävät kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset joko studiossa tai miljöössä, kuvien viimeistelytyön, valmiiden kuvien katseluhetken kanssani sekä valmiit kuvatuotteet valitun paketin mukaan.

   

  Hinnat sisältävät myös matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

   

  Haluamasi kuvauspäivän varmistat maksamalla etukäteen 100€:n varausmaksun. Maksu hyvitetään loppulaskustasi, mutta sitä ei palauteta mikäli perut kuvaukset maksun jälkeen. Kuvausaikaa voidaan tottakai tarvittaessa siirtää, elämällä kun on tapana heitellä eteen yllätyksiä eikä kenenkään missään nimessä tarvitse esimerkiksi sairaana tulla kameran eteen.

   

  Paketteihin voit lisätä metallitauluja, digitaalisia tiedostoja sekä printtejä erillisen kuvatuotehinnaston mukaan.


Juhlat

Olisi suuri kunnia päästä kanssasi juhlimaan elämää niin ilossa kuin surussakin.
 • Kuvaushinta alk. 200€

   

  Kuvaushinta sisältää kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset, kuvien viimeistelytyön sekä valmiit kuvat digitaalisina tiedostoina.

   

  Hintaan sisältyy matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

 • Kuvatuotepaketit

   

  Juhlakuvat on mahdollista tilata kauttani myös printteinä,  teen niistä mielelläni tarjouksen haluttujen kappalemäärien ja kokojen perusteella.


Perhekuvaus

Mikään ei ole parempaa kuin tosielämä! Perhekuvauksessa kuvaamme perhettäsi muutaman tunnin ajan elellessänne ihan tavallista elämäänne kotona tai muussa toivomassanne paikassa. Te vain elätte ja minä kuvaan. Dokumentaaristen kuvien lisäksi voidaan ottaa myös muutamia perinteisempiä potretteja.
 • Kuvaushinta 450€

   

  Kuvaushinta sisältää kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset, kuvien viimeistelytyön sekä valmiit kuvatuotteet (sekä digi että printti).

   

  Hintaan sisältyy matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

   

   

 •  

   

  Perhekuvauksista toimitan aina kaikki onnistuneet otokset sekä digitaalisina tiedostoina että 10x15cm printteinä kauniissa puisessa laatikossa.

   

  Kuvauksissa otettuja kuvia on ilman muuta mahdollista tilata myös isompina printteinä tai metallitauluina, teen niistä mielelläni tarjouksen kappalemäärän ja kokojen mukaan.