Potretit

Vauva, valmistuja, vaari, kaikki ovat tervetulleita kamerani eteen! Uskon valokuvaamisessa määrän sijasta laatuun sekä siihen, että upeat kuvat ansaitsevat tulla nähdyksi kovalevyille hautautumisen sijaan, siksi tarjoankin kuviani kauniina mattapintaisina metallitauluina, digikuvien lisäksi. Esimerkkitaulun näet kuvauksissa, mutta voin jo vakuuttaa että ne ovat upeita – ja aivan takuulla sijoitus, joka ei kaduta! Kuvauksieni hinta koostuu 100€:n kuvausmaksusta sekä valitsemistasi kuvatuotteista (katso vierestä niiden hinnasto). Voit kasata kuvatuotteista haluamasi paketin joko etukäteen tai viimeistään valitessasi valmiita kuvia. Autan erittäin mielelläni valintojen tekemisessä ja voimmekin katsoa kuvat läpi myös yhdessä.
 • Kuvaushinta 100€

   

  Hinta sisältää kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset joko studiossa tai miljöössä, kuvien viimeistelytyön sekä koevedosgallerian, jossa noin 30 kuvaa.

   

  Hinta sisältää myös matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

   

  Huomaathan, että kuvaushintaan ei sisälly valmiita kuvatuotteita, vaan niitä voit tilata erillisen kuvatuotehinnaston mukaan.

 • Kuvatuotteet

  Digitiedostot

  1 kpl 30€

  3 kpl 60€

  6 kpl 115€

  10 kpl 180€

  Koko galleria 290€

   

   

  Metallitaulut

  20 x 30 cm 100€

  30x 45 cm 130€

  40 x 60 cm 180€

  60 x 90 cm 250€

  Toinen taulu samasta kuvasta -30%

   

   


Juhlat

Olisi suuri kunnia päästä kanssasi juhlimaan elämää niin ilossa kuin surussakin.
 • Kuvaushinta alk. 200€

   

  Kuvaushinta sisältää kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset, kuvien viimeistelytyön sekä valmiit kuvat digitaalisina tiedostoina.

   

  Hintaan sisältyy matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

 • Kuvatuotepaketit

   

  Juhlakuvat on mahdollista tilata kauttani myös printteinä,  teen niistä mielelläni tarjouksen haluttujen kappalemäärien ja kokojen perusteella.


Perhekuvaus

Mikään ei ole parempaa kuin tosielämä! Perhekuvauksessa kuvaamme perhettäsi muutaman tunnin ajan elellessänne ihan tavallista elämäänne kotona tai muussa toivomassanne paikassa. Te vain elätte ja minä kuvaan. Dokumentaaristen kuvien lisäksi voidaan ottaa myös muutamia perinteisempiä potretteja.
 • Kuvaushinta 450€

   

  Kuvaushinta sisältää kuvausten suunnittelun, itse kuvaukset, kuvien viimeistelytyön sekä valmiit kuvatuotteet (sekä digi että printti).

   

  Hintaan sisältyy matkakulut 10km säteellä Viitasaaren keskustasta. Kuvattaessa muualla laskutan matkakuluja sopimuksen mukaan.

   

   

 •  

   

  Perhekuvauksista toimitan aina kaikki onnistuneet otokset sekä digitaalisina tiedostoina että 10x15cm printteinä kauniissa puisessa laatikossa.

   

  Kuvauksissa otettuja kuvia on ilman muuta mahdollista tilata myös isompina printteinä tai metallitauluina, teen niistä mielelläni tarjouksen kappalemäärän ja kokojen mukaan.