Hinnasto

Ihanan yksinkertaista!

MUOTOKUVAUKSET
Muotokuvaukset studiolla tai miljöössä. Soveltuu lapsille, perheille, valmistuneille, mummoille, vaareille tai vaikkapa koirille.

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, itse kuvaukset, kuvauksien koko gallerian digitaalisina tiedostoina sekä alv 24%.

Sinun ei siis tarvitse tehdä kuvista mitään valintoja, vaan saat ne kaikki.

250€

Pariskuntakuvaus studiolla


Pariskuntakuvaus studiolla on ihana hetki vain teille kahdelle kiireisen arjen keskelle!

Hinta sisältää puolen tunnin kuvaukset,
10 valmista kuvaa digitaalisina tiedostoina sekä alv 24%.

149€

Hääkuvaukset


Olisi kunnia päästä osaksi suurta päiväänne!

Hääkuvausten hinnat 2024 (sis alv 24%)

Potretit 300€

Potretit + vihkiminen 550€

Potretit, vihkiminen ja juhla 1400€

Valmistautuminen, potretit, vihkiminen ja juhla 1800€

varauskalenteri 2024 nyt auki!

Yrityskuvaukset


Olipa kyseessä henkilöstökuvaus, tilojen tai työn dokumentointi tai verkkosivu-uudistus, toteutan tarvitsemanne kuvat ilolla!
Kysy siis rohkeasti tarjousta niin suunnitellaan juuri teille sopiva paketti.

Alkaen 250€

Tuotekuvaus


Henkilöstön ja tilojen kuvaamisen lisäksi toteutan ammattitaidolla myös erilaiset tuotekuvaukset. Minua voit siis huoletta lähestyä myös tällaisen kuvatarpeen kanssa!

Pyydä tarjous erikseen

Tapahtumat


Rakastan dokumentoida ohikiitäviä hetkiä, joten jos tapahtumasi kaipaa kuvaajaa, I'm your girl!

Kysy tarjousta niin huolehditaan muistot talteen!

alkaen 250€

FAQ

Ketä voidaan kuvata?

Kuvata voidaan ihan ketä vain! Koko perhettä yhdessä ja erikseen, useampaa sukupolvea kerralla, lasta ja lemmikkiä tai lasta lempilelun kanssa, valmistunutta, syntymäpäiväsankaria, ison elämänmuutoksen tehnyttä. Juuri sinua, vaikka ihan muuten vaan.

Mitä kuvauksen hintaan sisältyy?

Muotokuvauksieni hintaan sisältyy kuvauksien suunnittelu, itse kuvaukset sekä kuvauksien koko kuvagalleria digitaalisina tiedostoina. Kuvat toimitetaan noin 2-3 viikkoa kuvauksista salasanasuojatun verkkogallerian kautta.

Miten kuvaus maksetaan?

Kuvaukset voit maksaa kuvauksen yhteydessä korttimaksulla tai voin lähetää sinulle sähköpostitse laskun.

En kieriskele rahassa, joten en oleta sinunkaan tekevän niin. Elämässä myös tapahtuu kaikenlaista yllättävää. Siksi kuvaukseni voi aina maksaa ilman lisäkuluja myös erissä. Toimitan valmiit kuvat kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Ota siis reippaasti puheeksi, jos lasku on tarpeen pilkkoa osiin, teen sen mielelläni!

Mitä kuvauksissa tapahtuu?

Ennen kuvauksia sovimme yhdessä missä ja milloin ja miten kuvataan.

Kuvaustilanteeseen saavut ihan vain rennolla mielellä omana itsenäsi, minä otan homman sitten haltuun. Ohjaan ja neuvon miten kuvissa ollaan, sinun ei tarvitse tietää eikä osata.

Jos kuvatessa pohdit mitä tehdä käsillä ja katseella niin hyvänä vinkkinä heitän jo etukäteen tämän:
jos et tiedä mihin laittaa kädet, koske niillä jotain toista kuvassa olevaa. Halaa, kutita, ota kainaloon, pidä kädestä, silitä, ota rohkeasti kontaktia. Kuvissa saa liikkua ja elää, kuvaan kukkia silloin kun haluan että mallini ovat paikallaan.

Jos taas et tiedä mihin katsoa, katso kameraan tai muita samassa kuvassa kanssasi olevia.

Ihanan yksinkertaista ja toimii aina!

Missä kuvaat?

Kuvaan omassa studiossani osoitteessa Keskitie 6, 44500 Viitasaari. Studioni on vaalea ja valoisa ja tarjoaa kauniit puitteet ajattomille kuville.

Studion lisäksi kuvaan toki missä vain muuallakin! Kysy siis rohkeasti jos mielessä on jotain muuta kuin studiokuvaukset. Tarvittaessa voin myös etsiä ja ehdottaa sopivia ulkopaikkoja esittämienne toiveiden mukaan.

Kauempana tapahtuvien kuvauksien hintaan lisätään kilometrikorvaukset, mutta muita lisäkuluja miljöökuvauksista ei synny.

Yritys- ja tapahtumakuvauksia teen tottakai siellä missä niille on tarve!

Kauanko kuvaukset kestävät?

Suosittelen varaamaan perhe-/lapsikuvauksiin aina aikaa noin tunnin verran. Siinä ajassa ehditään usein kuvata koko perhettä yhdessä sekä erilaisia kokoonpanoja. Lapset jaksavat olla kuvattavina yleensä noin puoli tuntia.

Ihan pienen vauvan kanssa aikaa on hyvä varata hieman enemmän, sillä kuvausten aikana voi olla tarpeen syöttää tai vaihtaa vaippaa tai mitä millloinkin. Kaikki tämä onnistuu kuvausten lomassa vauvan tahtiin.

Yksittäisen aikuisen muotokuvauksiin riittää hyvin puolisen tuntia, mutta varaan niihinkin aina tunnin verran aikaa, jotta tarvittaessa on aikaa vaikkapa vaatteiden tai taustan vaihdolle.

Miten kuvauksiin tulee pukeutua?

Tule sellaisena kuin olet.
Pukeudu niihin vaatteisiin, joissa olosi on mukava, rentous ja hyvä olo näkyvät sitten myös kuvissa.

Perhekuvissa vaatteita ei ole tarpeen värikoodata keskenään, ellei värikoodattu pukeutuminen sitten ole just teidän juttu.

Neutraalit värit toimivat kuvissa hienosti, mutta jos et ole neutraalien värien ihminen niin pue päällesi kirkasta. Haluan kuvata SINUT, en esitystä sinusta.

Koska saamme valmiit kuvat?

Valmiit kuvat toimitan yleensä 2-3 viikkoa kuvauksesta. Toisinaan jono voi olla pidempi, mutta saatte aina arvion kuvien valmistumisajasta kuvauksen yhteydessä. Mainitsethan mikäli kuvillasi on kiire, jotta voin tarvittaessa huomioida sen jälkityöstössä.

Lapseni on hyvin vilkas, voiko häntä kuvata?

Olen kuvannut lukemattoman määrän lapsia ja vilkkaus kuuluu asiaan. Ei siis huolta, minun tehtäväni on saada kuvaustilanteesta sellainen, että kuvaus onnistuu vaikka virtaa olisi vikkelissä jaloissa enemmänkin. Tähän mennessä kuvaukset ovat onnistuneet joka kerta ja ihan kaikista on saatu onnistuneita, ihania kuvia, vaikka kuvaustilanne voi ulospäin vaikuttaa enemmän sirkukselta. Kuvaaminen jännittää lapsia aina, joten tientylainen sekoilu kuuluu kuvaan. Sitä ei kuitenkaan tarvitse hätkähtää, sellaista se vain lasten kanssa usein on.