Hinnasto

Ihanan yksinkertaista!

Muotokuvaukset studiolla tai miljöössä. Soveltuu lapsille, perheille, valmistuneille, mummoille, vaareille ja vaikkapa koirille.

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, itse kuvaukset sekä kuvauksien koko gallerian sähköisinä tiedostoina.

250€

FAQ

Ketä voidaan kuvata?

Kuvata voidaan ihan ketä vain! Koko perhettä yhdessä ja erikseen, useampaa sukupolvea kerralla, lasta ja lemmikkiä tai lasta lempilelun kanssa, valmistunutta, syntymäpäiväsankaria, ison elämänmuutoksen tehnyttä. Juuri sinua, vaikka ihan muuten vaan.

Missä kuvaat?

Kuvaan omassa studiossani osoitteessa Keskitie 6, 44500 Viitasaari. Studioni on vaalea ja valoisa ja tarjoaa kauniit puitteet ajattomille kuville.

Studion lisäksi kuvaan toki missä vain muuallakin! Kysy siis rohkeasti jos mielessä on jotain muuta kuin studiokuvaukset. Tarvittaessa voin myös etsiä ja ehdottaa sopivia ulkopaikkoja esittämienne toiveiden mukaan.

Kauempana tapahtuvien kuvauksien hintaan lisätään kilometrikorvaukset, mutta muita lisäkuluja miljöökuvauksista ei synny.

Mitä kuvauksen hintaan sisältyy?

Kuvauksieni hintaan sisältyy kuvauksien suunnittelu, itse kuvaukset sekä kuvauksien koko kuvagalleria sähköisinä tiedostoina. Kuvat toimitetaan noin 2-3 viikkoa kuvauksista salasanasuojatun verkkosivuston kautta.

Kauanko kuvaukset kestävät?

Suosittelen varamaan perhe-/lapsikuvauksiin aina aikaa noin tunnin verran. Siinä ajassa ehditään usein kuvata koko perhettä yhdessä, että erilaisia kokoonpanoja. Lapset jaksavat olla kuvattavina yleensä noin puoli tuntia.

Ihan pienen vauvan kanssa aikaa on hyvä varata hieman enemmän, sillä kuvausten aikana voi olla tarpeen syöttää tai vaihtaa vaippaa tai mitä millloinkin. Kaikki tämä onnistuu kuvausten lomassa vauvan tahtiin.

Yksittäisen aikuisen muotokuvauksiin riittää hyvin puolisen tuntia.

Koska saamme valmiit kuvat?

Valmiit kuvat toimitan yleensä 2-3 viikkoa kuvauksesta.

Lapseni on hyvin vilkas, voiko häntä kuvata?

Olen kuvannut lukemattoman määrän lapsia ja vilkkaus kuuluu asiaan. Ei siis huolta, minun tehtäväni on saada kuvaustilanteesta sellainen, että kuvaus onnistuu vaikka virtaa olisi vikkelissä jaloissa enemmänkin. Tähän mennessä kuvaukset ovat onnistuneet joka kerta ja ihan kaikista on saatu onnistuneita, ihania kuvia, vaikka kuvaustilanne voi ulospäin vaikuttaa enemmän sirkukselta. Kuvaaminen jännittää lapsia aina, joten tientylainen sekoilu kuuluu kuvaan. Sitä ei kuitenkaan tarvitse hätkähtää, sellaista se vain lasten kanssa usein on.

Miten kuvauksiin tulee pukeutua?

Tule sellaisena kuin olet.
Pukeudu niihin vaatteisiin, joissa olosi on mukava, rentous ja hyvä olo näkyvät sitten myös kuvissa.

Perhekuvissa vaatteita ei ole tarpeen värikoodata keskenään, ellei värikoodattu pukeutuminen sitten ole just teidän juttu.

Neutraalit värit toimivat kuvissa hienosti, mutta jos et ole neutraalien värien ihminen niin pue päällesi kirkasta. Haluan kuvata SINUT, en esitystä sinusta.

Mitä kuvauksissa tapahtuu?

Ennen kuvauksia sovimme yhdessä missä ja milloin ja miten kuvataan.

Kuvaustilanteeseen saavut ihan vain rennolla mielellä omana itsenäsi, minä otan homman sitten haltuun. Ohjaan ja neuvon miten kuvissa ollaan, sinun ei tarvitse tietää eikä osata.

Jos kuvatessa pohdit mitä tehdä käsillä ja katseella niin hyvänä vinkkinä heitän jo etukäteen tämän:
jos et tiedä mihin laittaa kädet, koske niillä jotain toista kuvassa olevaa. Halaa, kutita, ota kainaloon, pidä kädestä, silitä, ota rohkeasti kontaktia. Kuvissa saa liikkua ja elää, kuvaan kukkia silloin kun haluan että mallini ovat paikallaan.

Jos taas et tiedä mihin katsoa, katso kameraan tai muita samassa kuvassa kanssasi olevia.

Ihanan yksinkertaista ja toimii aina!