Studio Savimäen tarina


Studio Savimäen taustalla häärään minä, Anna. Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi ja valokuvaajamestari ja Studio Savimäessä pääsen yhdistämään nämä osaamiseni täydellisesti. Minulla on pitkä työkokemus nuorisotyöstä ja sen tuomia oppeja ihmisten kunnioittavasta kohtaamisesta voin nyt hyödyntää kuvatessani teitä.


Studio Savimäki on saanut alkunsa (ja nimensä) synnyinkodissani Savimäellä, vanhan navetan suojissa. Sittemmin navetta on jäänyt taakse ja nykyisin kuvaan omassa valoisassa studiossani aivan Viitasaaren keskustassa.


Asun perheeni kanssa kaukana kaikesta keskellä metsää, paikassa jota kutsun paratiisiksi. Sosiaalisen työn vastapainona rakastan metsän tarjoamaa täydellistä hiljaisuutta ja mahdollisuutta vetäytyä omaan rauhaan. Paratiisissa vietän aikaa erityisesti kaikenlaisten luovien asioiden kuten maalaamisen ja erilaisten käsitöiden parissa. Erityisen onnelliseksi tulen esimerkiksi talvella hiljaisen metsän läpi hiihdellessä tai syksyllä kun löydän lähimetsistä täydellisen sienipaikan.


Rakastan kehittää asioita ja suunnitella uutta. Innostun herkästi kaikenlaisten asioiden aloittamisesta, mutta rutiininomaiseen työhön en sovellu, siihen tylsistyn hetkessä. Teen asioita todella sujuvasti yksin, mutta toisaalta sytyn ihmisten kohtaamisesta ja tunteesta, että tehdään asoita yhdessä. Siksi rakastan nimenomaan ihmisten kuvaamista ja siksi olen halunnut koota ympärilleni myös yhteisön, omat Savimäkiset. Joko olet muuten liittynyt siihen mukaan?


Olen sitä mieltä, että elämässä tärkeintä on kulkea iloa kohti. Mitkä asiat tuovat iloa sinulle? Ja olethan muistanut tavoitella niitä, ihan joka ikinen päivä?


Ilolla,

Anna

Valokuvaaja Anna Kemppainen Viitasaari Keski-Suomi

Haluatko kuulua Savimäkisiin


ja saada erityisiä tarjouksia, uutisia ja infoa suoraan sähköpostiisi? Savimäkisenä saat varata kuvausaikoja ensimmäisenä, pääset mukaan mallihakuihini, saat kuvauksista ja kuvatuotteista erityisiä tarjouksia ja mitä kaikkea muuta hauskaa nyt keksinkään teidän iloksi!


Sähköpostilistalleni liittyminen ei sido mihinkään ja lupaan etten häiritse sinua jatkuvasti, ainoastaan silloin kun minulla on jotain ihanaa kerrottavaa tai spesiaalia tarjottavaa savimäkisilleni!