Upeat naiset


on ikimuistoinen hemmotteluilta naisten kesken, jonka toteutan yhteistyössä Tiitun Pajan sekä Anni Kauppisen kanssa. Illan aikana Tiina huolehtii hiuksistasi, Anni meikistäsi ja minä valokuvaamisestasi juuri niin upeana kuin olet. Muistoksi saat kolme mieletöntä kuvaa itsestäsi ja naurusta kipeät vatsalihakset.


Illoissa on aina ihanan lämmin tunnelma ja ryhmän tsemppaus saa aina kaikki heittäytymään parhaimmilleen kameran edessä. Älä siis lainkaan arkaile lähteä mukaan, vaikka kuvattavana oleminen jännittäisi, pidämme sinusta varmasti yhdessä huolta!


Illat toteutetaan studiollani ja illan hinta on 250€/hlö. Toteutamme iltoja tilauksesta myös esimerkiksi polttareihin, syntymäpäiville, työporukoille tai kaveriporukoille, joten kysy rohkeasti tarjousta jos tällainen kokemus ihan omalla jengillä olisi mielessä!


Seuraavan kaikille avoimen Upeat naiset -illat järjestämme

lauantaina 10.2.2024 klo 17.


Avoimiin iltoihin mahtuu mukaan aina vain kuusi naista kerrallaan, joten varaa paikkasi heti ettet jää ilman!

Valokuvaaja Keski-Suomi upeat naiset
Upeat naiset valokuvassa Keski-Suomessa
Upea nainen muotokuvassa Keski-Suomessa
Upean nainen mustavalkoisessa valokuvassa Viitasaari

Haluatko kuulua Savimäkisiin


ja saada erityisiä tarjouksia, uutisia ja infoa suoraan sähköpostiisi? Savimäkisenä saat varata kuvausaikoja ensimmäisenä, pääset mukaan mallihakuihini, saat kuvauksista ja kuvatuotteista erityisiä tarjouksia ja mitä kaikkea muuta hauskaa nyt keksinkään teidän iloksi!


Sähköpostilistalleni liittyminen ei sido mihinkään ja lupaan etten häiritse sinua jatkuvasti, ainoastaan silloin kun minulla on jotain ihanaa kerrottavaa tai spesiaalia tarjottavaa savimäkisilleni!