Rakkautta sukupolvien yli


Sukupolvikuvaus juhlii juuria. Se on täydellinen tapa tallentaa säilyviksi muistoiksi juuri teidän yhteinen tarinanne ja rakkaus sukupolvien yli. Sukupolvikuvauksissa kuvataan kaikki vauvasta vaariin ja kuvauspäivä onkin hauskaa yhteistä aikaa koko porukalle. Kuvia otetaan sekä kaikista yhdessä, toivomillanne erilaisilla kokoonpanoilla että myös kaikista yksittäin. Kuvauksesta tehdään juuri teidän näköisenne ja kuvata voidaan missä vain teille tärkeässä paikassa. Tämä kuvaus on täydellinen lahja sille suvun vanhimmalle, jolla on jo kaikkea ja luo teille mittaamattoman arvokkaita muistoja teistä kaikista yhdessä.


Sukupolvikuvauksien hinta on 1200€ (sis alv 24%).


Hintaan sisältyy:

  • kuvauksien suunnittelu yhdessä
  • ihana kuvauspäivä
  • kuvauksien koko valtava kuvagalleria sähköisinä tiedostoina kauniissa verkkogalleriassa sekä omassa puhelimeen ladattavassa apissa, josta kuvia on helppo ihailla ja näyttää muille
  • yksi valitsemanne kuva upeana kehystettynä tauluna koossa 50x70cm
  • matkakulut Viitasaaren alueella, muille paikkakunnille mahdolliset matkakulut sovitaan tapauskohtaisesti erikseen.


Sukupolvikuvaukset on aina uniikkeja ja spesiaaleja elämyksiä ja siksi tarjoan niitä vuodessa vain hyvin rajallisen määrän. Vuodelle 2024 kuvauksia on tarjolla vain 10, joten varaa pian omasi, olisi ihanaa päästä kuvaamaan juuri teidät!Kerrottaisiinko yhdessä teidän sukunne tarina?

Muotokuvaaja Keski-Suomi
Valokuvaus ulkona Viitasaari
Perhekuvaus Keski-Suomi
Muotokuvaus ulkona Keski-Suomi
Valokuvaaja Keski-Suomi
Perhekuvaus Keski-Suomessa
Valokuvaaja Anna Kemppainen
Muotokuvaus Viitasaari
Sukupolvikuvaus Keski-Suomi
Perhekuvaus Keski-Suomi
Valokuvaaja Viitasaari Anna Kemppainen
Muotokuvaus Keski-Suomessa
Valokuvaaja Viitasaari